Ingezonden – Nog meer caravanperikelen

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Anonieme en onfatsoenlijke inzendingen worden niet geplaatst.

Vanmiddag afgeleverd bij het gemeente

Geachte B en W en Raadsleden,

Op de boot afgelopen zondag, kocht ik de Amelander krant, waarin ik deze advertentie van Theo Nobel tegenkwam met een grote taalfout, maar dat terzijde.

Zijn deze accommodaties in overeenstemming met wat u bedoelt in de aangepaste Beleidsregels Stacaravans, door mij gelezen op 22 juni 2016?

Of wordt dit een kwestie voor een rechtsgang?

Ook wil ik u nog van harte feliciteren met de opening van het unieke zonnepark, waarbij de gemeente aangaf graag "ecotoeristen" te willen verwelkomen.

Toeval of Niet? Er staan al een groot aantal "ecotoeristen" te trappelen om naar de "ecocamping" De Lange Dunen te willen verhuizen (door gedwongen vertrek van Ambousen en Boomhiemke) dit zo gauw u, de gemeente, "groen" licht geeft.

Een "ecocamping" in het verlengde van het zonnepark, wat een mooie landelijke promotie zou dit zijn!

In afwachting van uw "groene" licht verblijf ik met vriendelijke groet,

Andy Rijnbende  

Ambousen 108

Qurios adverteerde eerder op hun eigen website abusievelijk met strandhuisjes, die op Ameland helemaal niet mogen

⇒ lees hier over de ludieke actie van Ankie Rijnbende

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *