Qurios Ameland adverteert met strandhuisjes

AMSTERDAM – Qurios Holiday Retreats adverteerde kortstondig met strandhuisjes op Ameland. Er komen 135 huisjes waar je meteen met je voeten op het strand staat, stond er op de website te lezen. Strandhuisjes dus, die volgens het Amelander strandbeleid helemaal niet mogen. Het was een vergissing van de organisatie die Ameland kennelijk even als één groot strandgebied zag. De tekst op de website is inmiddels aangepast: het gaat om accommodaties vlakbij de vuurtoren.

Qurios Holiday Retreats heeft vier parken in Nederland: Qurios Egmond aan Zee, Qurios Bloemendaal aan Zee, Qurios Petten aan Zee en Qurios Ameland aan de Oranjeweg bij Hollum.

Daar ontwikkelt het bedrijf een park met 135 accommodaties. “Coming soon!” zegt de website.  “Vlakbij de vuurtoren van Hollum te Ameland worden momenteel 135 holiday retreats ontwikkeld. De accommodaties worden voorzien van stijlvolle en luxe inrichtingen.”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *