Punten van Albert Huizeling

NES – Albert Huizeling uit Nes is eilander kandidaat voor de Waddeneilanden voor de politieke partij 50PLUS voor de Provincie Friesland. De verkiezingen voor de provinciale Staten zijn op 20 maart 2019.

Albert Huizeling presenteert een aantal van zijn punten: "Vanaf 2011 ben ik actief in provinciale politiek, vooral op de achtergrond, met onderwerpen Cultuur, Openbaar Vervoer, Waddeneilanden en Financiën. Het gaat mij vooral om vechten tegen onrecht en teveel regelgevingen vanuit de overheid en het Europees Parlement. Er worden veel subsidies gegeven aan de Waddeneilanden voor projecten, maar ook aan Staatsbosbeheer en It Fryske Gea die dit gebruiken om land op te kopen van gemeenten en particulieren zoals ook op Ameland en de andere Friese Waddeneilanden. Beperkingen die hieruit voortvloeien vind ik ongepast op een eiland. De vrijheid en leefbaarheid op de Friese Waddeneilanden wordt beperkt door deze organisaties."

klik op de foto's om meer over de punten van Huizeling te lezen of klik hier om het flipping book te zien.

lees hier meer over 50 Plus Waddengebied

 

ingezonden mededeling – 

 

Dossier Provinciale Statenverkiezingen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *