Ameland heeft nieuwe secretaris-directeur

BALLUM – Ameland heeft een nieuwe secretaris-directeur. Per 15 mei is Iwan Valk benoemd. Valk is sinds 2013 werkzaam als secretaris-directeur bij de gemeente Noordoostpolder. Op Ameland volgt hij Febo Perdok op, die sinds 1 oktober 2018 deze functie in Ballum waarneemt. 

Iwan Valk heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur en vervulde diverse functies bij de gemeenten Noordoostpolder, Dronten en Almere. Daarnaast was hij onder meer Statenlid voor de PvdA in de provincie Flevoland, had hij zitting in diverse raden van toezicht en bekleedde hij bestuursfuncties als vrijwilliger. Hij studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht, Public Governance aan de Universiteit Nyenrode en Public Controlling aan de Erasmus Universiteit. 

Iwan Valk (Amsterdam, 1974) is gehuwd, heeft twee kinderen en woont op dit moment in Dronten. Hij en zijn echtgenote zijn van plan op korte termijn naar Ameland te verhuizen. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *