Adverteren bij het eilandnieuws

Lente

Laat je zien en laat van je horen

U wilt adverteren met uw bedrijf, reclame maken, aanbiedingen aanprijzen en u zoekt een platform dat veel bezoekers trekt. Persbureau Ameland biedt dat platform.

Reclame maken
De website van Persbureau Ameland krijgt veel bezoekers - duizenden per dag en vele tienduizenden per maand - en daarom is het voor verenigingen en bedrijven een fantastisch platform om hun activiteiten en berichten te laten plaatsen. Persbureau Ameland biedt adverteerders de mogelijkheid hun activiteiten te publiceren voor een publiek dat geïnteresseerd is in Ameland. Het samenspel tussen adverteerders en nieuwsdienst houdt het Amelander nieuws levendig en de bezoekers van de website nieuwsgierig.
Het nieuws is 24 uur per dag te lezen: uw advertentie is altijd en overal door iedereen te zien.

Media Pakketten
Persbureau Ameland bood Media Pakketten aan, maar sinds het afschalen van PA zijn die niet meer aan de orde. Bedrijven, verenigingen, kunstenaars, overheid en andere organisaties kunnen hun materiaal kosteloos laten publiceren. Als het maar zo volledig mogelijk wordt aangeleverd.

Bellen of mailen
U kunt ons bellen voor direct overleg: 06 23 218 213
U kunt ons mailen via de contactpagina.

Doneren
Waardeert u het dagelijkse Ameland nieuws? Doneer dan een bijdrage.
U kunt ook een Petje.af nemen voor het Ameland Boeken blog.

Adverteer op de zonnigste nieuwssite van AmelandAdverteren op de website van Persbureau AmelandAdverteer in de winter, het voorjaar, de lente, zomer en herfst
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?