Adverteren bij het eilandnieuws

Lente

Laat je zien en laat van je horen

U wilt adverteren met uw bedrijf, reclame maken, aanbiedingen aanprijzen en u zoekt een platform dat veel bezoekers trekt. Persbureau Ameland biedt dat platform.

Reclame maken
De website van Persbureau Ameland krijgt veel bezoekers - duizenden per dag en vele tienduizenden per maand - en daarom is het voor verenigingen en bedrijven een fantastisch platform om hun activiteiten en berichten te laten plaatsen. Persbureau Ameland biedt adverteerders de mogelijkheid hun activiteiten te publiceren voor een publiek dat geïnteresseerd is in Ameland. Het samenspel tussen adverteerders en nieuwsdienst houdt het Amelander nieuws levendig en de bezoekers van de website nieuwsgierig.
Het nieuws is 24 uur per dag te lezen: uw advertentie is altijd en overal door iedereen te zien.

Journalistieke dienstverlening
Adverteren op de website van Persbureau is daarom interessant en alle adverteerders kunnen gebruik maken van onze journalistieke dienstverlening. Te denken valt aan het doorplaatsen van persberichten, korte interviews, het publiceren van een filmpje en het laten plaatsen van de activiteiten in de agenda. 

Media Pakketten
Persbureau Ameland biedt Media Pakketten aan. Er zijn drie: de Basis, Plus en Super en op de keper beschouwd zijn ze onmisbaar voor elke bedrijf en elke organisator op het eiland. Een pakket wordt afgenomen voor een jaar en voorafgaand aan het nieuwe jaar krijgt u een berichtje met de vraag of u uw pakket wilt voortzetten. Dat is ook het moment om het te wijzigen van bijvoorbeeld Plus naar Super of omgekeerd.

Verenigingen en kunstemakers
Voor verenigingen en culturele organisaties en kunstenaars heeft Persbureau Ameland een speciale regeling. Zet de vereniging een banner van Persbureau Ameland met een link naar de nieuwssite op haar eigen website, dan plaatst PA zonder kosten de activiteiten in de agenda en berichten die worden aangeleverd bij het nieuws. Ook plaatst PA een banner van de culturele organisatie op haar site. Heeft de vereniging geen website, dan rekent PA de helft van het Media Pakket Plus, € 60,--, met alle voordelen van het Media Pakket Plus.

Bellen of mailen
U kunt ons bellen voor direct overleg: 06 23 218 213
U kunt ons mailen via de contactpagina.

Doneren
Bent u geen adverteerder maar waardeert u het dagelijkse Ameland nieuws? Doneer dan een bijdrage.

Media Pakketten PA
Media Pakker Basis  Media Pakket Plus  Media Pakket Super 
    Banner rechterkolom bovenaan Thuuspagina PA, op alle pagina’s te zien, ook op deze; een daalders plakje
Voor de prijs van MP Basis maken verenigingen gebruik van de service van MP Plus   Redactionele ondersteuning bij persberichten
    Ingezonden mededelingen/ Advertorials
    Website van de Maand
    Tekstadvertentie roulerend
  Redactionele aandacht voor uw bedrijf/evenement - 4 x pj Redactionele aandacht voor uw evenement
  Ameland Vandaag Sponsor 1 x pj Ameland Vandaag Sponsor 3 x pj
Banner roulerend 195x77 px Banner roulerend 195x77 px Banner roulerend 195x77 px
Vermelding activiteiten en acties in agenda PA     Vermelding activiteiten en acties in agenda PA     Vermelding activiteiten en acties in agenda PA    
Deelname aan Vraag & Aanbod Ameland Deelname aan Vraag & Aanbod Ameland Deelname aan Vraag & Aanbod Ameland
€ 60,-- per jaar € 120,-- per jaar € 1200,-- per jaar

 

 

Adverteer op de zonnigste nieuwssite van AmelandAdverteren op de website van Persbureau AmelandAdverteer in de winter, het voorjaar, de lente, zomer en herfst
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?