Nieuwe Partij kiest voor AmelandEén

HOLLUM – ‘De Nieuwe Partij’ gaat deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 onder de naam: AmelandEén. AmelandEén staat voor een begin, samen, eenheid, één doel en voorop lopen. Bijvoorbeeld één in duurzaamheid of één in gastvrijheid. Er spreekt ambitie én verbinding uit. Het is vooral ook een naam die vrij geïnterpreteerd mag worden. De betekenis ligt wat dat betreft in de invulling die een ieder er zelf aan geeft.

Afgelopen week zijn de naam en de statuten van AmelandEén vastgelegd bij de notaris en de Kamer van Koophandel. Ook is de partij nu officieel aangemeld bij de gemeente voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Begin november maakte de partij al de namen van de bestuursleden en de concept kandidatenlijst bekend.

lees hier Frisse wind in de Amelander politiek

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *