Nieuwe Partij maakt meer namen bekend

HOLLUM  – Na een radiostilte van twee maanden maakt de oprichtingswerkgroep van De Nieuwe Partij meer namen bekend. Achter de schermen is hard gewerkt aan het opzetten van de partijstructuur en het selecteren van mensen. Er is ruim de tijd genomen voor dit proces, zodat de mensen die zich voor de partij gaan inzetten dit weloverwogen doen.

De namen van de kandidaten -op alfabetische volgorde- zijn:

Andries Metz, Didi Koudijs-Baars, Dirk Metz, Erik IJnsen, Esther Oud-Kooiker, Hanneke Wansink, Martijn Boelens, Siard Bonthuis, Theo Faber en William de Jong.

Het Algemeen Bestuur van de Nieuwe Partij wordt gevormd door het Dagelijks Bestuur (Dirk Metz, Hanneke Wansink en William de Jong), de Raad van Advies (Gert-Jan Ridder, Heidi Bunicich en Jan-Ede Brijker) en partijleider Theo Faber.

De Raad van Advies heeft een coachende en adviserende rol op afstand.

Daarnaast leveren diverse vakmensen en specialisten onder de noemer ‘Denktank’ een waardevolle bijdrage aan het verkiezingsprogramma.

Er valt de komende tijd nog veel te verwachten van De Nieuwe Partij! Denk hierbij aan interviews in diverse media, een website, inloopcafés, openstelling voor leden, presentatie van het verkiezingsprogramma, openbare partij vergaderingen en natuurlijk de bekendmaking van de officiële naam.

De leden van De Nieuwe Partij zijn zeer enthousiast en willen graag een constructieve rol gaan vervullen in het gemeentebestuur van Ameland. Zij vinden het van groot belang om vanuit verbinding en samenwerking voort te bouwen aan onze waardevolle leef- en werkomgeving. Dit alles voor een toekomstbestendig en zelfstandig eiland dat we door willen geven aan volgende generaties.

Heb je de huis-aan-huis flyer van eind augustus gemist? Bekijk hem hier.

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *