Website van de Maand november 2017

Geplaatst op: 01 november 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

Vuurtoren Startpagina - WvdM november 2017Vuurtoren Startpagina - WvdM november 2017

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand november is de website van
Vuurtoren Startpagina Website van de Maand.

De Startpagina Vuurtoren verzamelt links over vuurtorens, zoals die van de Brandaris op Terschelling en de vuurtoren van Ameland, Schiermonnikoog, Vlieland en Texel. Hier is ook een plek voor linken naar websites over de Leuchtturms van de Duitse Waddeneilanden en Duitse kust, de Deense Waddeneilanden en over alle andere bakens waar ook ter wereld. Vuurtorenhotels, vuurtorenactiviteiten, vuurtorenbouwplaten, vuurtorenboeken en meer aspecten waar de vaak markante bouwwerken een rol spelen plaatsen we op deze Startpagina in overzichtelijke rubrieken. De oudste van Nederland staat erbij en er staat een foto van de mooiste op. En de oudste vuurtoren van de wereld staat er vanzelfsprekend bij.
Duimpje op en delen wordt van harte aanbevolen.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?