Website van de Maand oktober 2017

Geplaatst op: 01 oktober 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

Ameland Vacature - WvdM oktober2017Ameland Vacature - WvdM oktober2017

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand oktober is de website van
Ameland Vacature Website van de Maand.

Ameland Vacture is de vacaturesite van Bij Onz. Bij Onz vertegenwoordigt drie restaurants die met een B beginnen: Boerenbont, Baken en Binnen. Bij Onz zegt daar zelf het volgende over: "Welkom Bij Onz. Drie verschillende restaurants, maar met één filosofie: onze gasten moeten zich uit én thuis tegelijk voelen. Even weg van de sleur van alledag, even lekker wegdromen terwijl de smaakpapillen hun werk doen. Bij Onz kan dat. Van het kopje koffie in de ochtend tot een laatste afzakkertje in de avond. Dat is ons credo en daar doen we alles voor. De chef achter de kachel en de jongens en meiden “voor”. Kom jij ook Bij Onz…?"

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2017 en 2018 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?