Website van de Maand september 2017

Geplaatst op: 01 september 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

Op Avontuur op Ameland - WvdM september 2017Op Avontuur op Ameland - WvdM september 2017

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand september is de website van
Op Avontuur op Ameland Website van de Maand.

Op avontuur op Ameland
Achter ieder boom begint een nieuw avontuur. 
Ameland heeft kinderen heel veel moois te bieden. Het is een schateiland waar de spannendste avonturen dagelijks voor hen klaar liggen om beleefd te worden. Gratis en voor niks!
Voor de eilander leerlingen is er nog heel veel ‘Ameland’ om te verkennen. Dit project is er dus speciaal voor hen. Samen met de klas zullen ze veel over hun eigen eiland gaan leren. Op Avontuur op Ameland neemt ze mee naar de plaatsen, verhalen en ervaringen die ze zouden moeten (her)kennen. En door deze ‘Ameland-lessen’ kunnen we de kennis en vaardigheden van toen en nu behouden voor de toekomst. Samen ervaren, beleven, genieten, verwonderen, ontdekken en vooral heel veel zeld doen. Op Avontuur op Ameland gaat op 1 september 2017 officieel van start.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?