Advertenties van september 2017

HOLLUM – Op deze pagina vindt u alle advertenties van diverse bedrijven die in deze maand een banneradvertentie op de website van Persbureau Ameland hebben laten plaatsen. De balken in de kolommen rechts naast dit bericht horen daar ook bij.

Banners

De banners, advertentiebalken, die hieronder staan zijn in deze maand tevens naast en onder diverse nieuwsberichten te vinden. Wilt u met uw bedrijf adverteren, neem dan contact op. We kunnen op maat en snel uw activiteit of product in de etalage van het internet zetten.

Ameland nieuws

Het Ameland nieuws beweegt, het is het platform voor aankondigingen en verslagen, voor ingezonden brieven en politiek nieuws, voor evenementen en de Ameland agenda. Laat uw waardering voor het Ameland nieuws van PA merken bij door te adverteren of contribueren. Op die manier blijft de website voor iedere Ameland liefhebber toegankelijk en waardevol. Contribueren kan via een financiële bijdrage

t.n.v. Persbureau Ameland

IBAN NL03 RABO 0136 9369 38

BIC RABONL2U

onder vermelding van Contributie

Geinig

Wie 5 euro of meer doneert kan een harstikke geinig Ameland Kwartet thuisgestuurd krijgen. Meld dan in de omschrijving van de overschrijving even uw adres.

Schelpen Startpagina


Ticketveiling

Ruitershop


Vivaro


Het laatste tafeltje


Ooi

CameraNu

 

Verrekijker


– 

CJP

Booming.com

BoeketCadeau

Hardloop Geest

Albedil

 

 Twitter

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *