Website van de Maand augustus 2017

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand augustus is de website van

Rôggefeest Website van de Maand.

Elk jaar, op de eerste vrijdag van augustus, barst in Nes het straatfestival Rôggefeest los. Dit bruisende evenement staat bol van het allerleukste kindervermaak, fantastisch straattheater, spetterende live-acts, gezellige muziek en bovenal een gemoedelijke sfeer. Deze ingrediënten maken het een geweldig feest voor piepjong tot stokoud. Het Rôggefeest zegt dan ook: "Straatfestival Rôggefeest omarmt iedereen! Wees welkom en kom genieten van de Amelander vrijheid en gezelligheid." 

De website van dit evenement is de Website va de Maand augustus 2017. Rôggefeest is op 4 augustus 2017.

Dit jaar is het Rôggefeest ook een Vloggefeest. Elke vlogger of vlogger-to-be kan een filmpje van max 3 minuten uploaden op YouTube of Vimeo en dan verzamelt Rôggefeest die. Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals een heerlijk uitwaaiweekend in een 6-persoons bungalow op Klein Vaarwater. Vergeet niet in de omschrijving #vloggefeest2017 te zetten. Essentieel!

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *