Website van de Maand juli 2017

Geplaatst op: 01 juli 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

YouTube Persbureau Ameland - WvdM juli 2017YouTube PA - WvdM juli 2017

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juli is de website van
YouTube Persbureau Ameland Website van de Maand.

Het YouTube kanaal van Persbureau Ameland publiceert filmpjes over allerhande onderwerpen die met Ameland van doen hebben. Over evenementen, politiek, theater en muziek. Over dieren, mensen en over het strand en de zee.
Regelmatig komt er een filmpje bij en de nieuwste in juli 2017 gaat over het theaterstuk 'Pas op dat je geen woord zegt' van NoortOost Producties. Zo staan er meer smaakmakertjes op het kanaal, waarop u zich kunt abonneren, zodat u altijd op de hoogte blijft van de nieuwste bewegende beelden over Ameland, de gebbetjes en de serieuze zaken. Abonneren kan met 1 klik op het rode balkje Abonneren en is zonder kosten. 

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?