Website van de Maand juni 2017

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juni is de website van

AmelandHuisjes Website van de Maand.

AmelandHuisjes is een website die linken verzamelt van accommodaties die op Ameland te huur worden aangeboden. Iedereen die een accommodatie verhuurt kan daar zonder kosten zijn link op laten plaatsen. Er zijn verschillende rubrieken: huisjes, caravans, groepsverblijven, hotels, B&B's en meer. De huisjes staan per dorp bij elkaar. Stuur vandaag nog de link van uw accommodatiewebsite, zodat hij niet op de verzamelsite ontbreekt. Stuur de naam, de categorie waar u hem in wilt hebben en de link naar uw website. Het enige dat u, voordat de link op AmelandHuisjes wordt gepaats nog hoeft te doen is een link plaatsen naar de website van het Ameland Nieuws met de url van www.persbureau-ameland.nl 

U kunt de link van uw accommodatie sturen via de website zelf door te klikken op Contact/ Jouw link hier? En daarna gaat het balletje rollen. Met enige regelmaat wordt een accommodatie van de maand gekozen. Die krijgt dan een eigen banner met foto en link. We noemen dat het Huisje van de Maand.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *