Workshop Autobiografisch Schrijven op Ameland

NES – Workshop Autobiografisch Schrijven: Een frisse wind door je levensverhaal.

Op vrijdag 27 oktober start in de Bibliotheek op Ameland een tweedaagse workshop autobiografisch schrijven. Deelnemers maken tijdens deze workshop kennis met de basis van het autobiografisch schrijven en krijgen een verrassend inkijkje in eigen leven.

Schrijven over uw leven geeft u nieuw perspectief op bestaande herinneringen. Docente Yvonne Meesters laat u door middel van korte schrijfopdrachten herinneringen verbeelden. Schrijftalent is niet nodig, iedereen kan het!

Thema

Elke cursus of workshop heeft zijn eigen thema, tijdens deze workshop zal het gaan over uw levensverhaal. Vrijdagmiddag komen we samen voor een kopje koffie en thee, waarna we aan de slag gaan met de eerste schrijfsessie: Jeugdherinneringen. ’s Avonds pakken we de draad weer op en start onze tweede schrijfsessie met het thema Voor wie ik liefheb, wil ik heten. Zaterdagochtend kunnen we fris aan de gang met onze derde schrijfsessie: Belangrijke ontmoetingen in ons leven.

Meer informatie

De workshop autobiografisch schrijven start op vrijdag 27 oktober om 13.30 uur en duurt tot en met zaterdag 28 oktober tot ongeveer 15.00 uur. De kosten bedragen €45,- voor bibliotheekleden en €60 voor niet-leden. U kunt u opgeven aan de balie bij de Bibliotheek of via www.ontdekdebieb.nl. Wilt u het combineren met een overnachting? Neem dan contact op met VVV Ameland.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *