LOA blikt terug op Openbare Partij Vergadering AmelandEén

AMELAND – Zaterdag 27 januari tussen 11:00 en 13:00 zit AmelandEén voor de tweede keer aan de koffietafel bij het programma LOA Politiek. De uitzending staat in het teken van een terugblik op de eerste Openbare Partij Vergadering die afgelopen week werd gehouden. De partijstandpunten zijn daar uiteengezet en toegelicht. De tachtig aanwezigen konden vervolgens per onderwerp via stemkastjes hun stem laten horen en er was ruimte voor vragen en discussie.

Interviewer Peter Raadjes zal Andries Metz en Theo Faber van AmelandEén op kritische wijze bevragen over de partij standpunten en de uitslag op de stellingen. De onderwerpen die in ieder geval aan de orde komen zijn:

  • Huisvesting
  • Betrouwbare veerverbinding
  • Ameland duurzaam zelfvoorzienend 
  • Eiland economie
  • Wellnessplan de Vleyen
  • Supermarkt Hollum
  • Nieuwbouw ‘De Stelp’
  • Combineren en versterken voorzieningen

Heb je ook kritische vragen voor AmelandEén? Laat het weten! Mail je vraag naar: studio@kabelkrantameland.nl of App voor of tijdens de uitzending met: 06-42498427. Bellen kan ook: 542888

De eerste Openbare Partij Vergadering was in vele opzichten een succes. De opkomst van ruim tachtig mensen is bijzonder hoog te noemen voor een politieke bijeenkomst op Ameland. De interactie met stemkastjes was een geslaagde primeur. Door deze vorm kwam iedereen ‘aan het woord’. Opvallend en ontnuchterend was de uitslag bij enkele maatschappelijk en politiek gevoelige onderwerpen. Het ‘werkelijke’ beeld was vaak tegenovergesteld aan de breed aanwezig veronderstelde sentimenten. De resultaten van de opinie peiling zijn te bekijken via deze link.

 

– ingezonden mededeling – 

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *