Ingezonden – Gewaardeerde eilanders

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Albert Huizeling doet een aankondiging.

Gewaardeerde Eilanders

Ik heb mij eergisteren, 24 januari, beschikbaar gesteld bij Provinciale verkiezingen bij het bestuur van 50 Plus Friesland en gevraagd om een zeer hoge positie, wat positief is ontvangen en wordt meegenomen op de ledenvergadering.

Mijn motto is "Een Eilander Voor De Eilanden". Belangenrijkste persoonlijke speerpunt van mij is dat ik de bussen van Arriva door het centrum van dorpen wil laten rijden waar dit mogelijk is, zodat ouderen dichterbij het openbaar vervoer wonen en niet een paar honderd meter moeten lopen over gevaarlijke wegen met kans op vallen en ongelukken op provinciale wegen.

Tevens wil ik dat de Zorg een kerntaak wordt van de Provincie Fryslân overkoepelend aan gemeenten. Dit wordt een hele strijd maar ik ga ervoor, zodat er meer geld beschikbaar komt voor gemeenten. Tevens sta ik op de lijst van Ameland '82, onder in ergens, want ik wil mij sterk maken voor Ameland.

Ameland is een prachtig eiland met mooie waarden en laten we die behouden voor ieder mens. En laten we de natuur met respect behandelen.

Met vriendelijke groet,

Eilander Albert Huizeling uit Nes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *