RSS
Zoeken

Ameland Actueel webapp

Agenda op de mobiele telefoon

Persbureau Ameland beheert een webapp Ameland Actueel met mobiel nieuws en informatie. 

Ameland Actueel
De webapp voor smartphone en tablet is te vinden op www.ameland-actueel.nl  
Laadt u met uw smartphone dit webadres, dan wordt u automatisch doorverwezen naar de mobiele site. Klikt u vanaf uw computer op deze link, dan komt u uit op de website van Persbureau Ameland. De webapp is namelijk helemaal afgestemd op het gebruik op de mobiele telefoon (De linken hierboven zijn demonstratielinken, die op de PC een indruk geven van de m.site en de app).

Nieuws en adressen
Met de Ameland Actueel webapp van Persbureau Ameland hebt u altijd en overal het Ameland nieuws en de Ameland agenda bij de hand. U vindt er tevens een handig adressenboekje van vakantieverblijven, ondernemingen en organisaties op het eiland. Bovendien zijn de rubriekadvertenties van Vraag & Aanbod Ameland te raadplegen. De webapp is de gids voor de gemeente Ameland.

Staat uw huisje of bedrijf er nog niet in of moet er iets aan de informatie worden gewijzigd, neem dan via CONTACT contact op met PA.

Media Pakket
Vermelding van naam, adres en telefoonnummer zijn zonder kosten. Vermelding van website, e-mailadres, foto en meer informatie regelt PA graag voor u. Kies voor Media Pakket Basis, Media Pakket Plus of Media Pakket Super en u kunt uw bedrijfsnieuwtjes en aanbiedingen laten publiceren op de website van PA, tevens te raadplegen op de webapp Ameland Actueel.

⇒ lees hier over de app en mobiele website

De webapp is ontwikkeld door de Persbureau Ameland. De lancering was 3 augustus 2010.

Locaties op de mobiele telefoonNieuws op de mobiele tefelefoonAmeland Actueel op de mobiele websiteAmeland Actueel op de mobiele website
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?