AmelandEén stelt verkiezingsprogramma open voor reacties en inbreng

HOLLUM – AmelandEén wil graag in gesprek met kiezers over haar verkiezingsprogramma. Bij AmelandEén hoef je geen lid te zijn. Iedereen heeft toegang tot de Openbare Partij Vergadering. Op deze vergadering kun je meepraten en meedenken over politieke en maatschappelijke onderwerpen.

De eerste Openbare Partij Vergadering wordt gehouden op dinsdag 23 januari om 19:30 uur in de Burgemeester Walda School te Nes en staat geheel in het teken van het verkiezingsprogramma. Uitgebreide informatie is te vinden op de uitnodiging. Deze wordt volgende week huis-aan-huis over het eiland verspreid. De aanwezigen zullen op diverse standpunten om een mening worden gevraagd. De mobiele telefoon wordt daarbij gebruikt als stemkastje. Op de Openbare Partij Vergadering van 23 januari zijn alle stemmingen opiniërend, niet besluitvormend.

Vanaf heden is het gehele verkiezingsprogramma van AmelandEén digitaal beschikbaar op de website: www.ameland1.nl. Dit is de zogenaamde ‘feedback-versie’. Reacties tot en met vrijdag 26 januari kunnen nog worden meegenomen alvorens het definitieve verkiezingsprogramma wordt vastgesteld op 30 januari 2018 door de Algemene Leden Vergadering van AmelandEén. Leden zijn alle mensen die een functie vervullen binnen de partij. Het definitieve verkiezingsprogramma wordt op 31 januari gepubliceerd. In een toelichting / persbericht worden wijzigingen en aanvullingen ten opzichte van de eerste versie benoemd en gemotiveerd.

Zowel voor als na de Openbare Partij Vergadering kunnen reacties ook worden gemaild. De contactgegevens staan op het voorblad van het verkiezingsprogramma. Na de Openbare Partij Vergadering staan er twee inloopcafés gepland. De eerste is woensdag 24 januari van 17:00 tot 19:00 uur in Hotel de Jong te Nes, en de tweede op donderdag 25 januari van 17:00 tot 19:00 uur in Herberg de Zwaan te Hollum. De kandidaten van AmelandEén zijn daar aanwezig en gaan graag met jou in gesprek.

Zaterdag 13 januari tussen 11:00 en 13:00 wordt AmelandEén geïnterviewd in het radioprogramma LOA-politiek. Heb je kritische vragen voor AmelandEén? Laat het weten! App of bel voor of tijdens de uitzending met: 06-42498427

 

– ingezonden mededeling – 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *