RSS
Zoeken

Ameland Actueel Abonnement - voor alle bedrijven en organisaties

Geplaatst op: 17 april 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Bedrijven en organisaties van Ameland en die op Ameland zaken doen en evenementen organiseren kunnen gebruikmaken van de service van Persbureau Ameland. U kunt adverteren op de website van het Ameland nieuws en u kunt bedrijfsberichten laten plaatsen.

Nieuwtjes van uw organisatie, vacatures, jubilea, verkiezingen: u kunt het aangrijpen om weer even extra in het nieuws te verschijnen en wij regelen dat graag voor u.

Hoe gaat dat in z'n werk?
Heel simpel en helemaal niet eens zo duur.

  • U sluit een Ameland Actueel Abonnement af, waar we voor jaar 1 € 150,-- rekenen en voor het daaropvolgende jaar € 35,--.
  • Voor dat abonnementsgeld kunt u gebruikmaken van de publicatieservice van deze website en krijgt u een presentatie van uw organisatie op de mobiele website ameland-actueel.nl
  • Met dit AAAbonnement kunt u zonder extra kosten zelf advertenties plaatsen op Vraag & Aanbod Ameland. U komt op V&AA via de banner met het oranje skutteldoekje, rechts op deze pagina.
  • Met het AAAbonnement kunt u zonder extra kosten gebruikmaken van de Raamreclame van PA in het winkelhart van Hollum. Lever uw A-drietjes of A-viertjes in op O.P.Lapstraat 7 in Hollum.
  • Meld u vandaag nog aan via de CONTACT-pagina en profiteer meteen van de extra publiciteit. 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?