Woningen Badweg mogelijk tijdelijk in de verhuur

BALLUM – Gemeente Ameland denkt erover de leegstaande woningen aan de Badweg in Hollum beschikbaar stellen voor tijdelijke verhuur. De gemeente onderzoekt op dit moment de mogelijkheden voor tijdelijke verhuur op grond van de Leegstandswet. Daarbij genieten huurders geen huurbescherming.

Gezien de staat van onderhoud van de woningen en het tijdelijke gebruik is er een voorkeur voor ‘Business-to-Business’ verhuur, dat betekent: de gemeente verhuurt de woningen aan een bedrijf en dit bedrijf geeft op haar beurt de woningen in gebruik aan minimaal één en maximaal drie van haar medewerkers. We willen de woningen op korte termijn en bij voorkeur tot het moment van sloop verhuren. De eventuele wijze van inschrijving en toewijzing en de huurprijs maakt de gemeente binnenkort bekend via de gemeentelijke media. Vanaf dat moment kunnen belangstellenden zich inschrijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0519) 555 555.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *