Websites Amelander partijen niet actueel

HOLLUM – Over twee maanden zijn de gemeenteraadsverkiezingen en dat betekent dat de gemeentelijke partijen volop in de verkiezingsstrijd zitten. De ene na de andere partij houdt zijn ledenvergadering, maar de digitale informatievoorziening is over het algemeen zwaar achterhaald. Er zijn nauwelijks verkiezingsprogramma’s te vinden en de gepresenteerde raadsleden en wethouders zijn van voor-vorige coalities. De kiezer die zich vanachter zijn laptop wil informeren over vertegenwoordigers en mogelijke vertegenwoordigers van de gemeente komen bedrogen uit.

Algemeen Belang Ameland presenteert de juiste poppetjes, het laatst aangetreden raadslid staat erop. Het verkiezingsprogramma is nog niet te zien.

Ameland82 houdt met nieuwsberichten haar website aardig actueel, maar leunt wat de kandidaten betreft nog op het smoelenboek van 2014.

De CDA-website is pijnlijk verouderd, met foto’s van vertegenwoordigers die geen functie meer hebben in het gemeentebestuur.

De PvdA Ameland website zit in een format van de landelijke PvdA geperst. Linken werken niet en er zijn geen gezichten van gemeentelijke vertegenwoordigers te zien.

De VVD Ameland website is na februari 2016 niet meer bijgewerkt en toont de foto van een wethouder die allang niet meer op het eiland woont.

AmelandEén heeft een nieuwe website, waar wel het verkiezingsprogramma op te vinden is maar niet de kieslijst met de bijbehorende portretjes.

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2018

De websites zijn te raadplegen via de Linkspagina.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *