Website van de Maand februari 2022

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand februari van 2022 is de website van Jasmijn Zeilt Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Jasmijn Zeilt

Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat het niet echt een website van Ameland is. Jasmijn is wel een Ameland liefhebber en ze heeft met haar familie al heel wat voetstappen op het eiland staan. Ze komt er een paar keer per jaar en zij was met haar broer, zus en ouders een van de eersten die plastic van het strand opruimde na de narigheid met de MSC Zoe. Jasmijn Dijkstra is 16 jaar oud en ze gaat meezeilen met De Wylde Swan over de oceaan. Ameland speelt een rol in de kans die zich voordeed en nu pakt Jasmijn die kans met beide handen aan. Ze vertrekt in april en wie haar wil volgen op haar reis kan haar sponsoren. Dan komt er regelmatig flessenpost voorbij. Bekijk haar website en lees hier op PA hoe het begon.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is gratis voor adverteeerders met een Media Pakket en kost los € 80,–. Daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. We zijn gek op aanbevelingen; stuur ze graag via CONTACT.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *