Vol zegelboekje

HOLLUM – Op Vraag & Aanbod Ameland staat in de rubriek Verzameling & Hobby een vol zegelboekje met Coop-zegeltjes. Bekijk via deze link het advertentietje en bekijk hier de 20 nieuwste advertenties van Vraag & Aanbod Ameland. Ook iets te koop, te huur, te geef? Plaats een kosteloze advertentie in makkelijk te raadplegen rubrieken op Vraag & Aanbod Ameland. Gratis voor particulieren. Bedrijven kunnen in deze coronatijd zonder kosten hun aanbiedingen plaatsen.

Huisje te huur?

Plaats nu ook je verhuuraccommodatie, huisje, chalet, hotelkamer, B&B. Vanwege de corona mag dat nog steeds gratis geplaatst worden. Geen kosten, groot bereik. Probeer het uit.

Actie, opruiming, reclame, hobby, op zoek naar iets? Plaats ook dan een oproep of mededeling of zet het spul te koop. Op Vraag & Aanbod Ameland altijd overzichtelijk en gemakkelijk terug zijn te vinden.

  1. Maak hier een account
  2. na akkoord is het account actief
  3. log in en plaats een advertentietje. Voor particulieren altijd gratis. In coronatijd voor iedereen gratis. Ook voor bedrijven die een actie willen aankondigen.
  4. na akkoord staat de advertentie online.
  5. delen maar! 

tik op het Ameland Boeken blog Lise de Boer in bij ZOEKEN om meer over haar en het boekje te lezen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *