Vraag en antwoord raad Ameland -5-

BALLUM – Tijdens de laatste raadscommissievergadering voor de gemeenteraadsverkiezingen werden er door bijna alle raadsfracties diverse vragen gesteld, waar de portefeuillehouders zo helder mogelijk antwoorden op formuleerden.

Op het parkeerterrein bij Ons Hol in Hollum staat nog steeds het noodgebouw waar voorheen de kinderopvang in was gevestigd. De opvang is inmiddels ondergebracht in Ons Hol en nu kan het noodgebouw weer verwijderd worden. Wanneer gaat dit gebeuren, wil Piet IJnsen van Algemeen Belang Ameland weten.

Het was ooit een groenstrook en er is vergunning voor het tijdelijke gebouw verleend voor vijf jaar, antwoordt wethouder Nico Oud. Die termijn eindigt in juni 2015. Dijkstra Draisma, eigenaar van de containers, gaat het gebouw weghalen. Wanneer dat precies gebeurt kon Oud niet zeggen.

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *