Project veerboot zonder Wibier verder

HOLLUM – De projecten Veerdam/jachthaven en Dorpsvernieuwing Nes moeten het vanaf vandaag zonder de trekker Jan Wibier stellen. De voormalige gemeentesecretaris heeft eind vorige week besloten zijn werkzaamheden als trekker van de projecten per direct neer te leggen.

Wibier was vanaf 6 oktober 2014 secretaris-directeur tot het aantreden van Marloes van Rijswijk op 4 januari 2017. Hij zou daarna nog betrokken blijven bij de gemeente via de twee projecten, deelde de burgemeester mee op de Nieuwsjaarsreceptie van 4 januari in Ballum. Ook bedankte de burgemeester de oud-secretaris voor zijn inzet voor de gemeente. Jan Wibier was daar toen niet bij aanwezig. Zijn afscheid was op vrijdag 13 januari.

meer over zijn plotselinge vertrek wordt wellicht binnenkort duidelijk. De Leeuwarder Courant stelt een onderzoek in naar wat blijkt een kwestie te zijn.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *