Informatiebijeenkomst dorpscentrum Nes

NES – Gemeente Ameland werkt aan het voorlopig ontwerpplan 'Revitalisatie omgevingskwaliteit dorpscentrum Nes Ameland'. Het doel van het plan is om de kwaliteit van de openbare ruimte te behouden en te vergroten, met behulp van een duurzame en aantrekkelijke inrichting die voor iedere gewenste doelgroep toegankelijk en bruikbaar is. Enkele onderwerpen die de aandacht krijgen in het plan, zijn het behoud van de waarden en het karakter van de cultuurhistorische dorpskern, de versterking van de leefbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en de ruimte voor nieuwe inzichten, beleid en wensen.

Wat vindt u belangrijk voor het dorpscentrum van Nes? Dat wil de gemeente graag van u weten. De inbreng van inwoners, ondernemers, dorpsbelang, verenigingen en andere betrokkenen is van groot belang om tot een goed plan voor de revitalisatie van het dorpscentrum van Nes te komen. De gemeente wil daarover graag van gedachten wisselen en nodigt betrokkenen en belangstellendenuit voor informatiebijeenkomst op woensdag 15 februari om 20.00 uur in de Burgemeester Walda School in Nes. 

⇒ lees hier meer over het dorp Nes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *