Openbare Partij Vergadering AmelandEén

NES – Op donderdagavond 10 september om 20:00 uur organiseert AmelandEén weer een Openbare Partij Vergadering. Vanwege het corona virus zal de opzet van de bijeenkomst aangepast zijn. Partijvoorzitter Andries Metz: “We gaan op dit moment uit van een bijeenkomst in de Burgemeester Walda School, met opgave vooraf en uiteraard 1,5 meter afstand. We willen dit ondersteunen met een livestream via internet. Hoe het exact komt hangt af van de dan geldende noodverordening en de ontwikkelingen van het coronavirus. We doen ons best er weer een informatieve en constructieve bijeenkomst van te maken!”

De zorgen over de impact van het coronavirus overschaduwt momenteel logischerwijs vele onderwerpen. Maar er spelen natuurlijk genoeg belangrijke punten op ons eiland om met elkaar over in gesprek te gaan. Heb je suggesties voor onderwerpen of specifieke vragen? Stuur een mailtje aan: andriesmetz@gmail.com of laat het weten via de facebook pagina van AmelandEén.

In 2018 heeft AmelandEén een groot mandaat gekregen als nieuwe partij in de gemeenteraad. Hoe is de koers van AmelandEén sindsdien vertaald in beleid en in resultaten, wat gebeurde er onderweg en hoe gaan we verder? Het bestuur, de fractie en wethouder doen verslag en gaan graag in gesprek. In de aanloop naar 10 september volgt het definitieve programma. Noteer de datum alvast in je agenda!

– Ingezonden mededeling van AmelandEén –

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *