Nieuwe balkjes op PA

HOLLUM – De website van PA ziet er sinds vrijdag 7 juli iets anders uit vanwege wisseling van een aantal banners van adverteerders. Ze staan hier rechts op de pagina, direct onder de dag en datum aanduiding. →

Op het subliemste plekje van de website staan een paar mooie reclamebalken in de kijker. Wie op een balkje klikt komt op de betreffende website. Op die van Kremer Makelaars, VVV of Amelander Historie, of op die van Hollandse Hap, Waddeneilanden Startpagina of Waddenpost. Nieuw is ook de balk die verwijst naar filmpjes over Ameland op YouTube, een kanaal waar je je op kunt abonneren. 

Een oude bekende is de balk van Vraag & Aanbod Ameland, de rubriekadvertentiemodule waar iedereen gebruik van kan maken en waar alle adverteerders zonder extra kosten op kunnen adverteren.

Wilt u ook een banner op een van deze uitgelezen plekjes? Neem dan via CONTACT contact op.

Voor die ondernemers en organisatoren die wel gebruik willen maken van de publicatieservice, maar niet zo'n balk-advertentie ambiëren is er het AAAbonnement. Lees hier over dat soort advertentie, de kosten en de baten.

lees hier meer over adverteren op PA

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *