Nagekomen aprilgrap van CDA, VVD en A’82

NES – Er is een nagekomen aprilgrap, uit de koker van de Amelander raadsfracties van CDA, VVD en Ameland'82. Het is niet een echt goede aprilgrap, omdat het een brief betreft die niet is verzonden op 1 april maar net na middernacht, dus op 2 april is verstuurd.

Dit is hem:

Ballum-Ameland, 1 april 2015

Aan het College van burgemeester en wethouders van

de gemeente Ameland

Postbus 22

9160 AA Hollum-Ameland

Geacht College.

Naar aanleiding van het persbericht van de curator van de Pasanagroep berichten wij u als volgt.

Wij hebben als coalitiepartijen Ameland’82, het CDA en de VVD vanavond tijdens een extra coalitie- vergadering het initiatief genomen om via uw college de nieuwe zorgaanbieder, te weten de Stichting Samenwerking KwadrantGroep ZuidOostZorg, zo spoedig mogelijk uit te nodigen om tijdens een thema-raad uitleg te geven over hun visie en plannen voor een toekomst-bestendig zorgaanbod voor onze ouderen op Ameland. Gelet op de rumoerige tijd en de vele onzekerheden die wij nu achter ons kunnen laten, vinden wij het van groot belang om als gemeente en als politiek op een positieve manier naar buiten te treden en alle belanghebbenden, personeel, ouderen enz. over deze plannen te informeren. Ook willen wij graag weten wat hun ideeën zijn over de huidige De Stelp in Hollum.

Wij zien uw uitnodiging met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Ameland’82:                  Dirk Brouwer

CDA:                             Jeroen de Jong

VVD:                             André Tuil

Nabericht: Het is beslist geen aprilgrap, laat Will Bakema van A'82 weten, de brief is heel serieus bedoeld.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *