RSS
Zoeken

Mandarijnen van Boonstra

Geplaatst op: 18 november 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Boonstra Groente & Fruit

NES - Koop op de markt en koop in de buitenlucht. Dat zegt Jacob Boonstra van Boonstra Groente en Fruit. Elke week op woensdag staat de groente- en fruitkraam opgesteld tegenover de Walvisvaarder in Hollum en elke donderdag staat hij in Nes op het Kerkplein. Ook bij de groente- en fruitkraam geldt: betaal zoveel mogelijk contactloos en hou afstand.

Voor de acties en aanbiedingen kunt u de Facebook-pagina van Boonstra raadplegen. Klik hier voor link naar de Facebookpagina van Boonstra Groente en Fruit Markthandel.

Al meer dan 50 jaar werken ze van generatie op generatie met heel veel plezier in groenten en fruit. Boonstra begon in Leeuwarden en in de loop der jaren hebben ze hun stek steeds in steeds meer omliggende dorpen en steden gevonden, tot op Ameland. Ze draaien al jaren mee op vaste markten, staan op jaarmarkten, festivals en horeca evenementen.

Versheid, kwaliteit en smaak staan bij Boonstra voorop en daar doen ze dan ook iedere dag hun uiterste best voor. Dit doen ze door zelf onze groothandels te bezoeken en hun producten elke week weer zorgvuldig en uitgebreid te testen.
De kraam van Boonstra staat elke woensdag van 09:00 tot 17:00 uur in het centrum van Hollum, tegenover De Walvisvaarder en de Bakkerij P.J. de Boer.

De marktdag van Boonstra op Ameland staat in de agenda op PA als geheugensteuntje.

Adverteren doet verkopen. Ook regelmatig op de Thuus-pagina van Persbureau Ameland met uw bedrijfsactiviteiten? Neem dan even contact op via CONTACT. 

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?