Maak gebruik van uw stemrecht

HOLLUM – VVD afdeling Ameland roept de Amelanders op te gaan stemmen. Het kan vandaag tot 21:00 uur in het gemeentehuis, in 't Wantij, in De Toel en in De Slinder. VVD Ameland:

"Beste inwoners van Ameland, 

Vandaag, woensdag 16 maart, is het dan zover. We mogen gebruik maken van ons stemrecht. Ik, ons bestuur en onze kandidaten roepen u allen op om te gaan stemmen. Elke stem telt en we verwachten de stemmen hard nodig te hebben. 

Bij de Tweede Kamerverkiezingen is de VVD veruit de grootste partij op Ameland. Sterker nog: met 27,2 % van de stemmen, hadden wij op Ameland de hoogste uitslag van alle Friese gemeenten. Het liberale gedachtengoed leeft dus enorm op ons eiland. 

Wij zijn ervan overtuigd, dat wij als VVD Ameland, lokaal minstens net zoveel kunnen betekenen voor u en onze inwoners als de andere partijen. Wij zijn er ook van overtuigd, dat wij meer kunnen dan dat. Wij hebben de connecties in de provincie en in Den Haag. De VVD Ameland maakt gebruik van die connecties om de belangen van onze inwoners zo goed mogelijk te behartigen. Wij kunnen dat, doordat wij een lokale afdeling van een landelijke vereniging zijn. Zeg maar: VVD Ameland ++. 

U kunt een bijdrage leveren aan een hoge opkomst en vele VVD stemmen, door onze partij te promoten onder uw familie, vrienden en kennissen. 

De VVD Ameland rekent op uw vertrouwen en op uw stem. Op naar een mooie uitslag!"

Met vriendelijke groet, 

VVD Ameland 

Lijsttrekker Ieuwe Jan de Vries 

Dossier Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *