Kwadrant verkoopt Van Smaak

DRACHTEN – Poiesz Supermarkten neemt Van Smaak, de kant en klaar maaltijdenservice, over van de KwadrantGroep. Kwadrant wil zich focussen op de zorgverlening aan ouderen en chronisch zieken en heeft eerder al een aantal bedrijven verkocht. Van Smaak was het laatste niet-zorgbedrijf binnen het concern. Kwadrant blijft voor wat betreft haar maaltijdvoorziening de relatie met Van Smaak voortzetten.

Sterke partner

Kwadrant is blij voor Van Smaak een sterke strategische partner gevonden te hebben in Poiesz. De beide bedrijven werken nu al samen in het bezorgen van warme maaltijden. Deze samenwerking is nu geïntensiveerd door de transactie van aandelen. De bedrijfsvoering van Van Smaak wordt grotendeels ongewijzigd voortgezet en alle medewerkers blijven in dienst. De vrijwilligers van het Smaakgilde blijven vanuit de KwadrantGroep aangestuurd worden.

Ameland

Van Smaak levert de kant en klaar maaltijden op Ameland sinds er geen maaltijden meer in de keuken van De Stelp gekookt worden.

lees hier Kwadrant maakt plan voor De Stelp

lees hier Laatste kooltje gesneden in De Stelp

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *