Ingezonden: Verkiezingskoorts

HOLLUM – Tonnie Overdiep zat bij de raadsvergadering van 24 februari en verbaasde zich. Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender.

Verkiezingskoorts???

Gisterenavond kwamen bij de ingekomen raadstukken een aantal bezwaren voorbij van Ballumers die moeite hebben met een gebouw dat het Dorpsbelang Ballum willen realiseren aan de oostzijde van het parkeerterrein dat gelegen is aan de noordkant van het dorp.

Hoe men hierover denkt verschilt natuurlijk per persoon, maar gelet op de bezwaren vraag ik me af of de bezwaarmakers wel contact met het bestuur van het Dorpsbelang hebben gehad. Een Dorpsbelang zet niet voor de lol een gebouw neer, dit komt meestal voort uit bittere noodzaak.

Wat mij echter nog het meest verbaasde is dat een tweetal partijen, VVD en ABA opeens meegingen met de bezwaarmakers terwijl afgelopen november het voorstel tot realisering van het gebouw via een hamerslag unaniem door de raad werd aangenomen……

Slappe knieën of is men zich al aan het voorbereiden op de verkiezingen in 2022? In beide gevallen belooft dat niet veel goeds voor de toekomst…..

Nes, Tonnie Overdiep

 

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *