Ingezonden – Geachte Amelanders!

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Jan Botte Wijnberg verzet zich, net als Jaap Bruin, tegen het bezorgplan van NDC en PostNL.

Geachte Amelanders!

Met deze aanhef werden we verrast afgelopen week en een verheugende mededeling daarnaast, namelijk dat we de post en de krant tegelijk in de bus gaan krijgen.

Er werd helaas niet bij verteld dat een en ander in de middag gaat gebeuren.

Nu komt de krant met de half 8 boot vanaf Holwerd, straks met de half 10!

Dat betekent niet meer een krant om half 10 in de bus, vandaar dat mocht dit gaan gebeuren, ik hierbij mijn abonnement opzeg en met mij vele Amelanders, daar ben ik van overtuigd.

Ook worden enthousiaste actieve Amelanders gezocht die een leuke bijverdienste zoeken, want er staat een goede beloning tegenover! Navraag leert mij dat deze prima beloning € 6,00 per uur wordt!, minder dan de krantenbezorgers nu krijgen.

Op Ameland staan honderden vacatures open, waar je het dubbele kunt verdienen, dus krijgen we te maken met bezorgers die ingevlogen moeten worden, waardoor we een nòg latere bezorging kunnen verwachten.

Dus doe ik hierbij een beroep op de Amelanders om te gaan klagen bij de NDC om deze ordinaire bezuinigingsronde van tafel te krijgen.

Jan B. Wijnberg

Hollum – Ameland

lees hier Krant samen met post op mat?

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *