Ingezonden: De teerling is geworpen

HOLLUM – Tonnie Overdiep ziet dat er een nieuw college is geformeerd; hij had het anders gedaan. Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender.

De teerling is geworpen

Witte rook in Ballum, we hebben een nieuw college! Ameland1, ABA en VVD gaan het proberen. De wethouders zijn Faber (A1) en IJnsen (ABA), voormalig wethouder Bruins Slot (PvdA) is niet meer welkom in het Huis der Democratie te Ballum.

Uitermate wrang voor haar; goed functionerend en toch aan de kant geschoven door de “Zes van de Overkant” omdat ze volgens hen niet meer in het politieke plaatje paste, de hang naar macht deed de rest.

Door dit alles wordt de gemeente opgezadeld met een extra onkostenpost zijnde de wachtgelduitkering voor de weggestuurde wethouder. Het was in mijn ogen verstandiger geweest haar te laten zitten en haar werk te laten doen. Kom tot een nieuwe portefeuilleverdeling waardoor de andere wethouders meer tijd krijgen.

De Amelander kiezers hebben 2 jaar terug het duidelijke signaal afgegeven dat men van de oude politiek af wilde. Met het binnenhalen van de nieuwe/ oude wethouder, zal dit voor A1 een hele uitdaging worden, ik wens ze veel succes toe!

Nes, Tonnie Overdiep

 

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *