RSS
Zoeken

Bruins Slot had wel wethouder willen blijven

Geplaatst op: 04 maart 2020 - Categorie: Gemeente & Politiek

Post van Ellen Bruins Slot op Facebook

HOLLUM – Oud wethouder Ellen Bruins Slot wil eigenlijk wel wethouder blijven, ook als dat niet namens de PvdA maar voor een andere partij is. Bruins Slot erkent dat de kans op terugkeer op de wethouderszetel niet groot is.

Maandag 24 februari was haar laatste raadsvergadering als wethouder van Ameland. Dat geldt ook voor oud wethouder Theo Faber. Zijn terugkeer lijkt zekerder, omdat zijn fractie AmelandEén momenteel onderhandelt met Algemeen Belang Ameland.

In een post op Facebook uitte Ellen Bruins Slot haar frustratie over de gang van zaken. Door overstappen van ex partijgenoot Irma Marinus raakte zij haar baan kwijt. “En of de nieuwe coalitiepartner het respect heeft met deze goed functionerende wethouders door te willen? De ruimt qua fte/ uren is er, en werk genoeg. Hopelijk kiest men voor verdere opbouw ipv afbreken wat ik heb mogen opbouwen!”

Op woensdag 26 februari had Ellen Bruins Slot haar laatste werkdag op het gemeentehuis. “Tijd van komen, tijd van gaan” schreef ze bij een foto van een volgepakt autootje.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?