Ingezonden – Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald

HOLLUM – Een ingezonden mededeling, PA plaatst ze van harte om discussie op gang te brengen, verschillende visies op een zaak te laten zien en om zaken helder te krijgen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van de ingezonden brief ligt bij de afzender. Anonieme en onfatsoenlijke inzendingen worden niet geplaatst.

Jaap Bruin stuurt een open brief aan het college en de raad:

Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald

Betreft: het aanleggen van een kunstgrasmat op voetbalveld van vv Geel Wit

Geacht College, geachte raadsleden,

Refererend aan de tv-uitzending van Zembla op woensdag 5 oktober j.l. verzoek ik u om de aanleg van een kunstgrasmat op het hierboven genoemde voetbalveld op te schorten en dus de aanlegwerkzaamheden te staken.

Er kleven, na de Zembla-uitzending gehoord en gezien te hebben, mijns inziens te grote gezondheidsrisico's voor de gebruikers (voetballers) van zo'n kunststofgrasmat aan vast.

Ameland heeft duurzaamheid hoog in het vaandel.

Echter zo'n kunststofgrasmat is helemaal niet duurzaam, maar wel hartstikke duur en nogmaals ten overvloede erg ongezond!

Nu dat momenteel zo breed wordt uitgemeten in de media moet je toch niet willen dat er hier op Ameland nog een dergelijke mat wordt aangelegd.

Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald!

Vriendelijke groet,

Jaap Bruin

Badweg 11  

9161AT Hollum

⇒ lees hier meer over Kunstgras

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *