Henk Krol versterkt campagneteam 50PLUS in Drachten

DRACHTEN – Op zaterdag 9 maart zal Henk Krol het campagneteam van 50PLUS versterken als zij in Drachten aandacht gaan vragen voor de komende verkiezingen voor Provinciale Staten en het Wetterskip. Daar zal ook huidig Tweede Kamerlid en lijsttrekker voor de Eerste Kamer Martin van Rooijen bij zijn.

Het team staat van vanaf 10:00 tot lunchtijd in de binnenstad van Drachten. In of in de buurt van het ‘Carillon’.

Uiteraard wil 50PLUS graag in gesprek met kiezers en hen laten weten welke zaken in de provincie 50PLUS aan wil pakken. 50PLUS wil vindt leefbaarheid van de senioren en ouderen belangrijk. De senioren en ouderen van nu én die van de toekomst. Dan vragen onderwerpen zoals te weinig seniorenwoningen , terugtrekkende medische zorg, beperkte werkgelegenheid voor 50- en 60-plussers en slechter wordend openbaar vervoer de nodige aandacht. Bijvoorbeeld de wens om via Drachten een spoorlijn te laten lopen wordt van harte door 50PLUS ondersteund.

Maar ook landelijke onderwerpen, zoals AOW en pensioen spelen tijdens deze verkiezingen mee. Via de provincie kiezen we uiteindelijk ook de Eerste Kamer.

Rond lunchtijd vertrekken Henk Krol en Martin van Rooijen naar Groningen.

Amelander Albert Huizeling staat voor 50 Plus in Fryslân op de kandidatenlijst. 

ingezonden mededeling – 

 

Dossier Provinciale Statenverkiezingen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *