RSS
Zoeken

Donderdag groenteboer Boonstra-dag

Geplaatst op: 22 april 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Boonstra Groente & Fruit

NES - Donderdag is groenteboer Boonstra-dag. Woensdag trouwens ook. Elke week op donderdag staat de groente- en fruitman met een marktkraam op het Kerkplein in Nes. Op woensdag is hij in de Johan Willem Burgerstraat in Hollum te vinden.

Hou de actie en aanbiedingen via de Facebook-pagina in de gaten. Klik hier voor de Facebookpagina van Boonstra Groente en Fruit Markthandel.

Al meer dan 50 jaar werken ze van generatie op generatie met heel veel plezier in groenten en fruit. Boonstra begon in Leeuwarden en in de loop der jaren hebben ze hun stek steeds in steeds meer omliggende dorpen en steden gevonden, tot op Ameland. Ze draaien al jaren mee op vaste markten, staan op jaarmarkten, festivals en horeca evenementen.

Versheid, kwaliteit en smaak staan bij Boonstra voorop en daar doen ze dan ook iedere dag hun uiterste best voor. Dit doen ze door zelf onze groothandels te bezoeken en hun producten elke week weer zorgvuldig en uitgebreid te testen.
De kraam van Boonstra staat elke woensdag van 09:00 tot 17:00 uur in het centrum van Hollum, tegenover De Walvisvaarder en de Bakkerij P.J. de Boer.

De marktdag van Boonstra op Ameland staat in de agenda op PA als geheugensteuntje.

  • denk aan de anderhalvemeter afstand van elkaar, ook bij de groentekraam
  • Boonstra helpt met handschoenen aan
  • laten bezorgen kan ook: app het boodschappenlijstje door naar 0631992253
  • Boonstra brengt de boodschappen voor uw deur 
  • betalen gaat met een betaalverzoek

Adverteren doet verkopen. Ook regelmatig op de Thuus-pagina van Persbureau Ameland met uw bedrijfsactiviteiten? Neem dan even contact op via CONTACT. 

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?