Geen extra maatregelen bij WPD

NES – De landelijke persconferentie van dinsdag 21 april 2020, leidt niet tot extra maatregelen voor de reizigers van Wagenborg Passagiersdiensten. Alle eerder door Wagenborg getroffen maatregelen blijven van toepassing. 

Tot 1 juni 2020 vaart de rederij volgens een basisdienstregeling. Dit betekent minder veerdienstafvaarten per dag van en naar Ameland en Schiermonnikoog. De sneldiensten en watertaxi's van en naar beide eilanden blijven uit de vaart. 

Er wordt contact opgenomen met de reizigers die een reservering hebben op een vervallen afvaart tot en met 31 mei 2020. Vanwege de drukte bij de Klantenservice vraagt Wagenborg haar klanten dit telefoontje af te wachten. 

Voor meer informatie over maatregelen en de basisdienstregeling verwijst WPD naar de 'coronapagina' op haar website: www.wpd.nl/nieuws/coronavirus 

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *