Woensdag groenteboer Boonstra-dag

HOLLUM – Woensdag is groenteboer Boonstra-dag. Donderdag trouwens ook. Elke week op woensdag staat de groente- en fruitman met een marktkraam in de Johan Willem Burgerstraat in Hollum en elke donderdag is de kraam in Nes op het Kerkplein te vinden.

Hou de actie en aanbiedingen via de Facebook-pagina in de gaten. Klik hier voor de Facebookpagina van Boonstra Groente en Fruit Markthandel.

Al meer dan 50 jaar werken ze van generatie op generatie met heel veel plezier in groenten en fruit. Boonstra begon in Leeuwarden en in de loop der jaren hebben ze hun stek steeds in steeds meer omliggende dorpen en steden gevonden, tot op Ameland. Ze draaien al jaren mee op vaste markten, staan op jaarmarkten, festivals en horeca evenementen.

Versheid, kwaliteit en smaak staan bij Boonstra voorop en daar doen ze dan ook iedere dag hun uiterste best voor. Dit doen ze door zelf onze groothandels te bezoeken en hun producten elke week weer zorgvuldig en uitgebreid te testen.

De kraam van Boonstra staat elke woensdag van 09:00 tot 17:00 uur in het centrum van Hollum, tegenover De Walvisvaarder en de Bakkerij P.J. de Boer.

De marktdag van Boonstra op Ameland staat in de agenda op PA als geheugensteuntje.

  • denk aan de anderhalvemeter afstand van elkaar, ook bij de groentekraam
  • Boonstra helpt met handschoenen aan
  • laten bezorgen kan ook: app het boodschappenlijstje door naar 0631992253
  • Boonstra brengt de boodschappen voor uw deur 
  • betalen gaat met een betaalverzoek

Adverteren doet verkopen. Ook regelmatig op de Thuus-pagina van Persbureau Ameland met uw bedrijfsactiviteiten? Neem dan even contact op via CONTACT. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *