Borden met Ameland ontbreken

BALLUM – De Haak om Leeuwarden is sinds enkele weken gereed. Via de Haak wordt het verkeer dat niet in de stad hoeft te zijn om Leeuwarden heen geleid.

Piet IJnsen van Algemeen Belang Ameland mist langs de weg de verwijzing naar Ameland. “In de bebording missen wij Ameland, zowel vanaf Heerenveen en Drachten alsook vanaf Harlingen. Is het mogelijk om alsnog Ameland wederom op de bebording te krijgen?” Hij stelt de vraag aan het college tijdens de raadscommissievergadering.

Nico Oud heeft er meteen werk van gemaakt en de Nationale Bewegwijzeringsdienst – de organisatie van, voor en door de gezamenlijke wegbeheerders die de bewegwijzeringstaken uitvoert – aangeschreven met de vraag de borden die de richting naar Ameland aangeven alsnog te plaatsen. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *