Amelander actief voor 50 Plus

NES – Voor de komende Tweede Kamer verkiezingen van maart 2017 heeft 50 Plus een vertegenwoordiger op Ameland. Albert Huizeling uit Nes zet zich voor deze partij in. 

Albert Huizeling

Huizeling, die in 2011 aansluiting vond bij de PVV en voor de Provinciale Statenverkiezingen op de lijst stond, was bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen van 2014 voorman van een eigen partij, de CAO Partij. Nu plakt hij affiches voor 50 Plus.

Noordoost Friesland

Op 18 februari 2017 was hij aan het plakken in Noordoost Friesland en daar is ook de foto gemaakt. Huizeling wacht nu op de borden van Ameland, die nog geplaatst moeten worden, en dan komt ook daar de 50 Plus kleur te hangen.

Gemeenteraadsverkiezingen

Bij de PVV ervaarde de politicus weinig terugkoppeling naar de achterban en daarom heeft hij die partij een paar jaar geleden verlaten. Voor de gemeenteraadskiezingen zette hij zich in met de CAO Partij en misschien gaat hij dat voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in 2018 wel weer doen. Hij moet nog even zien of daar dan nog tijd voor is, èn, zegt de 50 Plusser, in de provincie kun je meer bereiken dan in de lokale politiek.

Friese Waddeneilanden

Huizeling wil zich voor 50 Plus inzetten voor de vier Friese Waddeneilanden.

tik Huizeling in bij ZOEKEN om meer over Albert Huizeling te lezen

Op deze site worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *