Ameland zit op 125

BALLUM – Ameland zit sinds gisteren op 125 positief gesteste Amelanders. Die stand is 8 januari gelijk aan die van 7 januari. Op die dag werd er één bijgeteld. Sinds 2 januari 2021 stond het totaal op124 positief geteste eilanders. Nog steeds komen de drie ziekenhuisopnames niet in de statisieken van GGD Fryslân voor. De GGD heeft nog geen antwoord gegeven op de vraag hoe dat kan. Twee van de drie zijn inmiddels weer thuis, de derde Amelander die naar het ziekenhuis was gebracht is overleden.

In de wandelgangen wordt een plus van 9 besmettingen genoemd, maar dat aantal is (nog) niet in het Dashboard Coronavirus terug te vinden.

⇒ de sneltestlocatie van Snelteststraat Ameland: voor eilanders en bezoekers aan het eiland. In januari 2021 zijn de openingstijden van maandag tm vrijdag van 15:00 – 17:00 uur.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *