Zo draag je een tas altijd op een stijlvolle manier

LEEUWARDEN – Zo draag je een tas altijd op een stijlvolle manier. Dat is niet in je hand met een zwieper over je schouder. Dat ziet er dan wel nonchalant uit, maar houd je niet vol. Waar het om gaat is dat je kiest voor een kwaliteitstas die je stijlvol met je meedraagt. Dat is andere koek.

Als we tassen in de zijn algemeenheid nemen, is er nogal wat te koop. Handtassen, schoudertassen, rugzakken, reistassen, laptoptassen, crossbodytassen en ga zo maar door. Nee, dat is nog lang niet alles.

De handtas is niet tuttig, maar pure klasse

Handtassen kunnen wel als de basis dienen voor alle mogelijke tassen die je stijlvol draagt. Het was immers Jackie Kennedy die beroemd werd met de klassieke handtas die ze sophisticated over haar onderarm droeg.

Dat was even een tijdje uit de mode, maar inmiddels sla je echt een goed figuur als je op die manier je handtas draagt. Niks tuttig, pure klasse. Kies in zo’n geval wel voor een kwaliteitstas van mooi leer bijvoorbeeld. Dan sla je twee vliegen in één klap qua stijl.

Tegenwoordig wordt er bij vrijwel iedere stijlvolle handtas een lange schouderband geleverd waarmee je de tas ook over je schouder kunt dragen of zelfs crossbody. Daarmee kun je de manier van dragen afstemmen op je outfit.

Feestje? Dan draag je een clutch

Draag je een mooie rok of colbert dan draag je de tas mogelijk over je onderarm. Draag je een hippe jumpsuit dan hang je de tas over je schouder en bij een meer sportieve outfit kan de tas crossbody worden gedragen. Speel ermee, dan zie je er altijd goed uit, mits we het hier hebben over een kwaliteitstas.

De clutch is een geval apart. Dit is een kleine tas die vooral in de avond wordt gedragen bij een lange jurk, jumpsuit of anderszins. Vaak bij wat deftige gelegenheden of alle mogelijke feestjes. Zo’n clutch draag je in de hand of met een zilveren- of gouden ketting over je schouder. Crossbody is ook nog mogelijk, maar dat moet je wel passen en het moet er de gelegenheid voor zijn.

Ingezonden mededeling door Twenty4 Webvertising

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *