WIFI-primeur op De Kiekduun

BUREN – Onbeperkt en gratis internet op uw eigen vakantiebestemming, het is mogelijk op familiecamping en chaletverhuur De Kiekduun op Ameland.

Steeds meer recreanten hechten veel waarden aan de beschikbaarheid van internet. Lekker bij je eigen kampeerplekje internet is voor veel vakantiegangers net zo normaal als stromend water. En daarom heeft tegenwoordig het merendeel van alle Nederlandse campings WIFI.

Maar De Kiekduun biedt als allereerste camping op Ameland gratis en onbeperkt draadloos internet (WIFI) aan, dit door middel van een nieuw en uniek systeem dat het grootverbruik tijdens de zomer zonder problemen aankan. Deze methode was wel al bekend, maar hier was tot op heden nog niet eerder mee gewerkt op campings én op Ameland. Kortom, er is sinds deze zomer WIFI-bereik op het gehele terrein, waardoor de kampeerder op eigen standplaats gebruik kan maken van internet.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *