RSS
Zoeken

Werk aan De Welvaart

Geplaatst op: 10 mei 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Taco Zandbergen, de nieuwe uitbater van Café De Welvaart in Hollum, is hard aan het werk om de zaak voor de zomer klaar te krijgen, maar of het hem lukt op 15 juni open te kunnen weet hij nog niet helemaal zeker.

Het terras is schoongemaakt, er zijn terrasmeubelen gemaakt, het dakterras is gereinigd en ook daar staan nieuwe terrasbanken. De hotelkamers zijn gesopt en daar verblijven de hulptroepen, familie en vrienden die in de weekenden komen helpen.

Dan moet de keuken nog geplaatst en een van de belangrijkste dingen: de vergunning moet nog los komen. Zandbergen hoopt dat dit allemaal voor 15 juni lukt. Dan is het Muzikaal Bootwateren en die dag grijpt hij graag aan als openingsdag. Maar als dan niet alles op orde is, wordt het gewoon wat later. Hij gaat pas open als het allemaal in kannen en kruiken is.

In de eerste drie maanden van dit jaar vergaarde Zandbergen een som geld om de werkzaamheden te kunnen starten en een basis onder zijn nieuwe onderneming te leggen. Hij startte een crowdfunding campagne en die slaagde.

tik De Welvaart in bij ZOEKEN om meer over De Welvaart te lezen

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?