Website van de Maand juni 2022

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juni van 2022 is de website van Rondje Ameland Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Rondje Ameland

Rondje Ameland is ontstaan aan de bar van Steakhouse de Commandeur. In 1997 werd de monsterwandeling met een groepje van tien gelopen, in navolging van Piet Ney. Hij had het al een paar keer gedaan, met vrienden en kennissen en een keer alleen. Piet was deze keer in 1997 ook van de partij. Sindsdien is de wandeling rond het eiland uitgegroeid tot een fantastisch wandelevenement. Voor de wandelaars die het hele rondje van bijna 50 kilometer net te lang vinden, is er een half Rondje ontwikkeld, met een route van 25 kilometer. Zaterdag 11 juni 2022 is de 24ste editie. Ook meedoen? Inschrijven kan nog tot en met 5 juni!

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is gratis voor adverteeerders met een Media Pakket en kost los € 80,–. Daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. We zijn gek op aanbevelingen; stuur ze graag via CONTACT.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *