Bunicich nu ook Damstra

HOLLUM – Installatiebedrijf Bunicich in Hollum is overgenomen door Koninklijke Damstra Installatiegroep. Eerder nam Damstra al Faber-Wijnberg Installatietechniek over. Johan en Fabienne Bunicich berichten over de overname het volgende: "Al sinds 1984 is Installatiebedrijf Bunicich een begrip op Ameland. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een allround installatiebedrijf in de breedste zin van het woord, dat continu bezig is om zich verder te ontwikkelen in de nieuwste technieken.

Tijden veranderen, en om onze kwaliteit en inzetbaarheid voor u als klant te waarborgen, hebben we de afgelopen tijd gekeken naar manieren om onze horizon te verbreden in de vorm van een overname. Bij overname door een passende partij worden krachten gebundeld en kunnen we u onze expertise blijven bieden zoals u die van ons gewend bent.

Deze overnamepartner hebben we gevonden in de Koninklijke Damstra Installatiegroep uit Driezum. De Damstra groep is een organisatie van meerdere bedrijven, gevestigd in Driezum, Leeuwarden, Groningen en Ameland. Zij zijn allen actief in de installatiewereld waarbij ieder bedrijf zijn eigen identiteit zoveel mogelijk behoudt en waar een grote vorm van synergie aanwezig is in het samenwerken van de bedrijven onderling. Met name het behoud van identiteit en de vrijheid van ondernemen was iets wat ons erg aansprak. Veel randzaken worden centraal in de groep geregeld, waardoor wij ons nog meer kunnen bezighouden met het ontwerpen, realiseren en beheren van uw technische installaties.

Wij zij dan ook blij u te kunnen mededelen dat wij als Bunicich BV per 1 juni 2022 deel gaan uitmaken van de Koninklijke Damstra Installatiegroep.

De naam Bunicich zal onder de Koninklijke Damstra Installatiegroep worden gewijzigd in Faber Wijnberg. Ook zullen wij verhuizen naar het pand van Faber Wijnberg aan de Fabrieksweg 28 in Hollum. Als één bedrijf zullen wij ons op Ameland manifesteren. Peter Wijnberg zal de directie voeren. De overname heeft geen consequenties voor onze medewerkers, dit was voor ons een belangrijk onderdeel van de overname. Zij worden één op één overgenomen. Ook zal Johan werkzaam blijven binnen Faber-Wijnberg.

Wij danken u voor het vertrouwen wat wij al die jaren van u mochten ervaren. Wij hopen en vertrouwen er op dat Installatiebedrijf Bunicich onder de vlag van Koninklijke Damstra Installatiegroep u nog in lengte van jaren naar tevredenheid mag bedienen."

Faber-Wijnberg valt sinds half januari 2022 onder Damstra.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *